Anunț

Collapse
No announcement yet.

Schimbat sonda lambda, masina merge mai rau

Collapse
X
 
 • Filter
 • Ora
 • Show
Clear All
new posts

 • Schimbat sonda lambda, masina merge mai rau

  Salut ,de curand am schimbat sonda lambda cu un originala bosch cea veche avea 320 mii km dar nu da eroare si ciudat masina nu mai are puterea care o avea inainte ,consumul a crescut are o usoara trepidatie la relanti ,am adaptat din nou clapeta de acceleratie am facut un drum mai scurt 4-5km dar totusi nu merge ca si inainte . Interesant este ca inainte am schimbat senzor temperatura aer admisie ( sonda veche ) si dupa ce am sters eroarea masina se oprea la relanti la rece sau cand acceleram, am adaptat clapeta dar masina a mers brici,numai dupa un drum de aprox.40km. lucru care nu il inteleg cum isi intra in parametrii numai dupa atatia km. Acum vreau sa fac iar un drum mai lung credeti ca o sa isi revina?

 • #2
  Pai de ce ai schimbat o daca nu dadea eroare?
  Mindfucker

  Comment


  • #3
   Am schimbat-o fiindca avea 320000km gazele erau la limita si era neagra clar ca nu functiona cu toate ca nu da eroare nu este prima data cand un senzor nu da eroare si totusi aste defect asa s-a intamplat si cu senzor temp aer admisie pe care l-am banuit demult ca nu functiona cum trebuie si nu l-am schimbat numai dupa mult timp cand a dat eroare am regretat fiindca dupa ce l-am schimbat s-a simtit radical Intre timp am rezolvat ,am facut 50km in forta, masina si-a revenit aproape ca si inainte ,am desfacut sonda care inainte se innegrise din cauza functionarii defectoase a motorului acum incepuse sa se curete capul fiind perfect curat ,nu am facut consumul sunt curios si cum ies gazele

   Ar fi o tema de subiect cum se reconfigureaza singura, sau poate exista.

   TI-AM UNIT ULTIMELE 2 POSTURI. NU MAI FA POSTURI CONSECUTIVE, AI O ORA LA DISPOZITIE SA-L EDITEZI PE PRIMUL (BUTONUL "Modifica Post" DE SUB CAMPUL DE SCRIERE, DREAPTA JOS.
   Last edited by Alex-F1; 02-11-2017, 20:29.

   Comment

   Working...
   X