Anunț

Collapse
No announcement yet.

CLIMATRONICUL NU PORNESTE

Collapse
X
 
 • Filter
 • Ora
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: CLIMATRONICUL NU PORNESTE

  Da de la siguranta era si va multumesc din nou .problema cu arsul sta in felul urmator :siguranta 5 este la locul ei si este buna la pornirea masini siguranta se arde ,schimb siguranta si pornesc masina siguranta nu se arde .precizez ca siguranta se arde numai la pornirea motorului.azi de ex :la 10 porniri nu sa ars la a 11 pornire am schimbato .

  Comment


  • #17
   Am un PASSAT B5.5 1.9 TDI AWX. La pornirea motorului ecranul climatronicului afiseaza toate displayele si clipoceste. Se opreste dupa mai multe secunde dar nu functioneaza nici ventilatorul, nici caldura, nici rece, nimic. Vreo 2-3 zile dupa o perioada de timp pornea clima, dar la o noua pornire a motorului aparea din nou aceeasi problema. Acum, displayul de la climatronic clipoceste si apoi chiar daca dau la maxim nu se intampla nimic. Am facut operatiunea si cu motorul oprit, doar cu contact, si se aduce, de exemplu, cum schimb pe recirculare, sau de la parbriz la pcicioare, etc, adica mi se afiseaza toate comenzile, se executa, doar ca nu intra nimic aer si nici nu se aude cum ar porni ventilatorul sau altceva. In zilele cand inca mai functiona, trebuia sa dau la maxim, si chiar si atunci, avea variatii in introducerea aerului cald. Daca aveti vreo idee va rog sa mi-o dati, inclusiv despre un service-Bucuresti sau vreun meserias, dar care sa nu ma rupa la maxim, daca intelegeti ce vreau sa zic. Multumesc anticipat ! Adica, PLEASE HELP !!!
   adi

   Comment


   • #18
    Clipire lui insemna ca are erori, ca nu inta aer deloc insemna ca ventilatorul este blocat daca cate o data porneste dar nu cum ar trebui ! Ventilatorul est sub bord prins in 3 suruburi si o mufa, daca te pricepi poti sa-l dai jos si sa-l repari daca nu ai inlocuiesti, stergi erorile de pe climatronic si daca nu mai ai alte erori ar trbui sa nu mai clipoceasca si sa bage aer in mod normal !
    Spor
    X E R O X U
    servicii de fotocopiere si birotica in Cluj-Napoca

    "A LIE TOLD OFTEN ENOUGH BECOMES THE TRUTH" Lenin - Valbil si in democratie/capitalism nu doar in marxism.

    Ai grijă ce îți dorești. S-ar putea să se îndeplinească!

    Comment


    • #19
     Ai avut perfecta dreptate Xeroxu. Am dat jos ventilatorul si l-am curata/suflat, era si oxidat pe la mufe pt ca intrase apa si praf (din alte motive, aveam plasticul de sub parbriz crapat dupa schimbarea parbrizului - l-am umplut/lipit cu silicon negru-plasticul), am sters eroarea, nu mai clipoceste si merge perfect. Mersi de sfat. Unicul sfat, dar suficient.
     adi

     Comment


     • #20
      Daca mai are cineva probleme de genul acesta , la mine a fost arsa siguranta nr 12 si nu imi mai ajungea pe pinul 9 decat 7 volti deci inclusiv sig. 12 are leg cu clima .Passat 2002 1.9.

      Comment

      Working...
      X