Anunț

Collapse
No announcement yet.

Problema stergatoare

Collapse
X
 
 • Filter
 • Ora
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema stergatoare

  Va salut dragi utilizatori,

  Am o interesanta problema: Stergatoarele nu mai functionau in ritmul initial: ba prea repede, ba prea incet, respectiv temporizarea este schimbata. Am inlocuit releul. Totul ok pana am pornit masina si am oprit o. cand am oprit o a inceput sa claxoneze singura. nu mai am comenzi in volan. s-a aprins martorul de pilot automat. din bord se aude un alt releu probabil care clantane. Sub capota clantane in acelasi timp si clapeta de acceleratie (cu cheia scoasa din contact - am luat borna jos ca sa nu consume inutil). Masina mea este un Passat Variant din 2005, 2.0 tdi, modelul pana in 2005.

  Va multumesc pt sfaturi. Nelu

 • #2
  Daca ai senzor de ploaie poate a innebunit. Incearca sa scoti releul iar sa vezi daca merg comenzile pe volan, poate nu ai pus releul corect, eu as verifica si toate mufele din cutie de la ecu.
  Instalatii Xenon, Inlocuire switch-uri portiere, Coming home/Leaving home
  Vand/ Montez computer bord, tempomat, diagnoza, activari, etc
  Inlocuiesc display-uri maxidot si minidot. 0741 213 595
  POSTATUL PE FORUM IN STARE DE EBRIETATE STRICT INTERZIS...DAU BAN

  Comment


  • #3
   Salut oameni buni,

   Am rezolvat. mecanicul a pus releul nou de la stergatoare in locul releului Modulconfort.......GOD!!!!!! am mers iar la el. Si a dat seama de eroare, l-a scos, la repus pe cel initial, totul a revenit la normal. Releul nou pt stergatoare s-a pus in locul corespunzator, partea proasta este ca acesta probabil s-a defectat pt ca stergatoarele merg continuu din momentul in care pun contactul, va trebui comandat un alt releu. asa ca l am dat jos si merg in continuare cu cel vechi. ATENTIE CINE SI UNDE FACE MODIFICAREA!!!!!

   Comment

   Working...
   X