Anunț

Collapse
No announcement yet.

Problema stergatoare

Collapse
X
 
 • Filter
 • Ora
 • Show
Clear All
new posts

 • nelutu88
  replied
  Salut oameni buni,

  Am rezolvat. mecanicul a pus releul nou de la stergatoare in locul releului Modulconfort.......GOD!!!!!! am mers iar la el. Si a dat seama de eroare, l-a scos, la repus pe cel initial, totul a revenit la normal. Releul nou pt stergatoare s-a pus in locul corespunzator, partea proasta este ca acesta probabil s-a defectat pt ca stergatoarele merg continuu din momentul in care pun contactul, va trebui comandat un alt releu. asa ca l am dat jos si merg in continuare cu cel vechi. ATENTIE CINE SI UNDE FACE MODIFICAREA!!!!!

  Leave a comment:


 • pavy
  replied
  Daca ai senzor de ploaie poate a innebunit. Incearca sa scoti releul iar sa vezi daca merg comenzile pe volan, poate nu ai pus releul corect, eu as verifica si toate mufele din cutie de la ecu.

  Leave a comment:


 • nelutu88
  started a topic Problema stergatoare

  Problema stergatoare

  Va salut dragi utilizatori,

  Am o interesanta problema: Stergatoarele nu mai functionau in ritmul initial: ba prea repede, ba prea incet, respectiv temporizarea este schimbata. Am inlocuit releul. Totul ok pana am pornit masina si am oprit o. cand am oprit o a inceput sa claxoneze singura. nu mai am comenzi in volan. s-a aprins martorul de pilot automat. din bord se aude un alt releu probabil care clantane. Sub capota clantane in acelasi timp si clapeta de acceleratie (cu cheia scoasa din contact - am luat borna jos ca sa nu consume inutil). Masina mea este un Passat Variant din 2005, 2.0 tdi, modelul pana in 2005.

  Va multumesc pt sfaturi. Nelu
Working...
X