Anunț

Collapse

Regulamentul passatforum.ro

Bun venit in comunitatea passatforum.ro !

Inainte de a va incepe activitatea ca membru deplin, este important sa cunoasteti si sa respectati acest regulament. Absolut toate relatiile noastre pe acest forum se vor supune acestui regulament.

1. Cui se adreseaza acest regulament?

Acest regulament este creat pentru toti utilizatorii forumului, pentru a reglementa activitatea lor si pentru a-i proteja de orice forma de abuz.

Participarea la discutii este gratis si fara restrictii, in afara celor stabilite prin acest regulament. In momentul in care ati inceput sa postati pe forum, consideram ca ati fost de acord cu aceste reguli si va supuneti lor.

2. Respectati colegii si conducatorii forumului.

Prima conditie in orice relatie (chiar si una pe un forum online) o reprezinta RESPECTUL. Fata de ceilalti membri si fata de echipa administrativa. Nu sunt permise mesajele de batjocora la adresa unui alt utilizator, nu se permit comentarii rasiste/xenofobe etc.

Echipa administrativa are drepturi depline de administratie si responsabilitatea de a pastra aceasta comunitate la un nivel deosebit. Moderatorii si administratorii vor edita mesajele ce aduc ofensa, vor da avertizari sau vor interzice accesul in forum pe o perioada determinata sau pentru totdeauna membrilor care incalca acest regulament in mod grav.

Echipa de moderatori raspunde pentru fiecare actiune fata de administratorii acestui forum. Daca sunteti de parere ca vi s-a adus o nedreptate, trimiteti un mesaj privat administratorilor (Vicius_the_one sau F l o r i n ), in care sa va explicati situatia. Orice atac personal adresat unui moderator sau unui administrator va duce la interzicerea accesului pe forum pe termen nelimitat.

In momentul in care considerati ca un comentariu va aduce ofensa, contactati un moderator sau administratorii. NU replicati jignirilor in forum. Acest lucru va face parte din "flame war" si consecintele vor fi aceleasi ca si in cazul celui care a initiat atacul. Suntem siguri ca in timp vor aparea mici discutii, prin raportare discreta si discutii civilizate se pot insa rezolva.

Mesaje pe forum de genul "de ce mi s-a sters postul, unde s-a mutat postul .." nu sunt permise si vor fi sterse. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de aici, acceptati de asemenea faptul ca aceasta comunitate este condusa de moderatori cu drept deplin de editare si stergere.

Mesajele care vor contine oferte sau produse ilegale, a caror comercializare sau prestare este interzisa de lege, sau confera caracter penal actiunii ce se desfasoara, vor fii sterse imediat, iar administratorii vor interzice accesul pe forum al utilizatorului, pentru o perioada de timp.

3. Postati mesaje de calitate, nu spam.

Comunitatea passatforum.ro isi doreste sa reuneasca persoane interesate de discutii tehnice de calitate. De aceea nu acceptam mesaje de tip sms, miRC, mess sau cu folosire defectuoasa a limbii romane scrise. Intelegem greseli de tastare sau mici scapari ortografice, nu toleram insa un stil de scris imposibil de receptionat si neatent.

Mesajele postate reprezinta cartea de vizita a membrilor nostri, toata lumea va poate judeca dupa acestea. Incercati sa oferiti o imagine pozitiva.

Mesajele fara valoare informativa (lol, , ditto etc.) vor fi sterse fara nici un preaviz. Mesajele jignitoare vor fi editate sau sterse complet.

4. Drepturi asupra continutului scris

Mesajele pe care le postati DEVIN PROPRIETATEA FORUMULUI IN MOMENTUL IN CARE LE-ATI POSTAT.

Asta inseamna: aveti drept de autor, in ideea ca FORUMUL nu le poate publica ALTUNDEVA fara permisiunea voastra. Odata ce au fost insa postate, mesajele vor fi gestionate de echipa administrativa dupa cum considera de cuviinta si vor devenii proprietatea passatforum.ro.

NU SE VOR STERGE MESAJELE IN EVENTUALITATEA PARASIRII FORUMULUI. Acestea vor ramane postate, singurul compromis fiind stergerea user-ului (la cererea sa) astfel incat sa se piarda orice legatura intre mesaje si el.

NU solicitati stergerea mesajelor in eventualitatea parasirii forumului. Odata ce v-ati inregistrat si postati, ati acceptat termenii acestia si nu se vor face compromisuri.

Intelegem ca nu puteti activa in forum 24/24. Suntem de asemenea constienti ca exista si vacante, probleme familiale etc. De aceea NU stergem conturi sau mesaje in momentul in care nu puteti fi activi. In clipa in care puteti sa continuati activitatea pe forum, trebuie doar sa va logati si veti regasi toate mesajele si setarile de forum.

5. Participarea in forum este benevola si se poate incheia cu acordul partilor, sau prin banare.

Banarea din forum nu este subiect de discutie si contestatie si survine atunci cand echipa de administrare considera ca participarea unui membru in comunitate este neavenita si nedorita.

Modul de acordare al WARNING-urilor.

-20% warning
-40% warning
-60% warning
-80% warning
-100% warning - BAN

Orice incercare de a trece de aceasta interdictie, de a "sparge" codurile de acces sau de a face rau comunitatii se va anunta organelor in masura, pentru a se lua masurile legale necesare.

6. Alte reguli

Semnatura: membrii forumului nostru pot posta semnatura si avatar, pentru a se distinge de altii. Semnatura poate contine maxim 3 randuri si cumprinde maxim 2 link-uri.

In orice moment administratorii isi rezerva dreptul de a modifica semnatura membrilor fara preaviz sau motivarea actiunilor.

Nu permitem promovarea unor surse XXX, warez, hack si altele similare.

NU se foloseste semnatura pentru a posta mesaje referitoare la alti membrii ai forumului. Daca aveti o problema personala cu un alt membru, rezolvati-o in privat (in afara forumului). Nu pe forum sau prin mesaje in semnatura.

Semnaturile care incalca regulamentul se vor edita si utilizatorul va fi avertizat. In caz de recidiva cel in cauza va pierde total dreptul de semnatura pe forum.

7. Rangul userilor:

Administrator
Comerciant
Gold Member (membru care a contribuit in mod deosebit)
Membru de onoare (membru respectat in mod deosebit )
Moderator
Moderator global

Just in... 0 Posturi
Membru Nou � dupa 20 posturi
Membru Level � dupa 50 posturi
Membru Level 2 - dupa 200 posturi
Membru Senior - dupa 1500 posturi

8. vanzari/cumparari/prestari servicii

Pe forumul nostru este interzisa punerea in vanzare si solicitarea de produse - piese, software, etc.- provenite din actiuni ilegale, supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special sau nu, aflate in vigoare.

Raspunderea pentru produse cat si pentru datele si informatiile din anunt, cade strict in sarcina vanzatorului. PassatForum.ro nu se asocieaza in nici un fel cu persoana vanzatorului, textul anuntului sau articolele care fac subiectul tranzactiilor si poate oricand pune la dispozitia organelor competente, la cererea acestora, toate datele despre contul folosit la postarea anuntului, in conditiile stipulate de lege.

-AU DREPTUL sa deschida topicuri in aria ANUNTURI doar membrii cu vechime de 1 an de la inregistrare și un minim de 50 posturi , exceptandu-le pe cele postate cu aprobarea anterioara a unui moderator/admin.
- pe aria vanzari/cumparari masini - se adauga numai autovehicule fabricate de V.A.G.
- pentru a aduce anuntul in actualitate, este permis un UP la 7 zile.
- pentru produsele oferite la vanzare, pretul este obligatoriu.
Regulamentul poate fi schimbat in decursul timpului pentru a se adresa tuturor nevoilor membrilor nostri. Verificati-l periodic pentru a-l cunoaste si a-l aplica.

Va adresez o rugaminte - daca gasiti ceva ce nu e postat unde trebuie, va rog trimiteti PM, cu explicatia de rigoare ...... gen, "postul trebuie sa fie la probleme mecanice" si eu ma ocup de el.

multumesc !
See more
See less

jante aliaj

Collapse
X
 
 • Filter
 • Ora
 • Show
Clear All
new posts

 • jante aliaj

  va rog sa-mi spuneti daca jantele de pe un jetta din 2006 se potrivesc la passatul meu.
  Last edited by Alex-F1; 17-12-2012, 11:50.

 • #2
  si avum vrei ca noi sa ghicim ce model de passat ai tu? completeaza-ti si tu profilul si atunci poate iti raspunde cineva la problema ta!
  Lumea vede, aude si vorbeste! Dar vede rau, aude putin si vorbeste aiurea!

  Comment


  • #3
   In genere da. Daca ai Passat de la B5 in sus. Adica 5 prezoane. Distanta intre prezoane este de 5x112, mai trebuie sa iei in calcul ET-ul, adica roata cat ii de bagata inauntru sau scoasa fata de linia masinii. La Passat ii ET-37, si la Jetta de regula-i Et-49, adica altfel spus roata de la Jetta o sa stea mai inauntru fata de cea de Passat, cam ca la tramvai.
   Daca ai Passat B6 si jantele de la Jetta sunt pe 15' nu merg, ca B6-le are discuri de 312mm si nu intra janta de 15' de etrier.
   Cam asta este.
   Nimic nu este intamplator...
   Broker de asigurari.
   ex my car: Passat Variant B5.5 1.9 TDI 74 kw, an fab. 2001

   Comment


   • #4
    sorine, dar daca are ET49 nu merg puse distantiere ca sa stea normal roata?
    Passat Variant 1.9TDI - AWX 130CP+ indigo blue pearlescent

    Comment


    • #5
     Ba da bre, dar nu sunt multi adepti ai distentierelor + ca unele in care sa ai incredere costa bani multi, cam 150 euro, poate si mai mult.
     Nimic nu este intamplator...
     Broker de asigurari.
     ex my car: Passat Variant B5.5 1.9 TDI 74 kw, an fab. 2001

     Comment


     • #6
      Conteaza J-ul si ET-ul la o janta. ET-ul fara sa cunosti J-ul, nu prea iti foloseste. La B5 si B5.5 jantele sunt 7J si ET37, adica 7J este latimea interioara a jantei 178 mm, ET-ul insemna distanta de la jumatatea centrului jantei (178 / 2) si pana la locul unde se prinde in prezoane. Dar 7J ET37 nu-i totuna cu 6J ET50, spre exemplu in acest caz latimea interioara a jantei este din start mai mica 165 mm (parca), jumatatea de la care incepe calculul este alta si distanta pana la prindere este alta. Asta ca sa faceti un calcul cu cat va muta roata mai in interior sau mai in exterior, trebuie avute in vedere astea 2 elemente ca sa calculam cu cati mm se muta mai in exterior sau in interior fata de cum este standardul 7J ET37. Exista un site unde se face diferenta intre masurile astea, dar nu am acum linkul la indemana.
      Sa luam exemplul anvelopei 205 55 R16, acelasi cauciuc cu latimea de 205 se poate pune si pe o janta 7J (cu latimea interioara 178 mm), pe o janta 6.5J sau pe o janta 6J (165 mm - parca). Celelalte elemente le cunoaste toata lumea: 55 - inaltimea talonului - procent din latimea cauciucului (55% din 205 mm) iar R16 diametrul jantei, exprimat in inch.
      Spre exemplu: la 7J ET 37 avem 178/2 = 89 mm centrul jantei pe sectiune longitudinala minus 37 ramane ca 52 mm sunt in exterior, de la locul prinderii in exterior
      La 6J ET50 avem 165/2 = 82.5 mm minus 50 mm raman 32.5 mm in exterior fata de locul prinderii jantei.
      La un calcul simplu 52 mm minus 32.5 mm, cele 6J ET50 ar sta cu 19.5 mm mai in interior decat cele OEM.
      Last edited by ionutctn2000; 17-12-2012, 13:14.
      Cand stii cat valorezi, nu te opri pana nu obtii ce ti se cuvine.


      Skoda Superb ---- pe platforma de Audi A6.....C5

      Comment


      • #7
       La mine jantele de tabla originale a masinii sunt 6J ET37, iar cele de vara Wellington sunt 7J ET37.

       Comment


       • #8
        Daca sunt pe 15, este posibil ca latimea cauciucului este 195 mm. Jantele de tabla OEM au 7J si ET37 pentru ca este cauciucul de 205 mm.
        Cand stii cat valorezi, nu te opri pana nu obtii ce ti se cuvine.


        Skoda Superb ---- pe platforma de Audi A6.....C5

        Comment


        • #9
         Da, sunt de tabla pe 15, 6J ET37, cu anvelope 195/65/15, asa a venit masina din fabrica.

         Comment


         • #10
          Sal ,jantele de pe un Seat Altea pe 16 se potrivesc pe Passat?Multumesc anticipat.


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Comment


          • #11
           Ce an este Altea?
           Nimic nu este intamplator...
           Broker de asigurari.
           ex my car: Passat Variant B5.5 1.9 TDI 74 kw, an fab. 2001

           Comment


           • #12
            2006


            Sent from my iPhone using Tapatalk

            Comment


            • #13
             Da.
             Nimic nu este intamplator...
             Broker de asigurari.
             ex my car: Passat Variant B5.5 1.9 TDI 74 kw, an fab. 2001

             Comment

             Working...
             X