Anunț

Collapse

Regulamentul ANUNTURI

- Numele utilizatorilor nu trebuie sa aiba continut vadit de reclama(gen Ventureshield, TCM, revo, polish, piese, oferta etc.). La inregistrare aceste usere vor fi bannate, iar utilizatorilor li se va cere un nick name fara continut de reclama pe care sa il adopte pentru userul tocmai creat, userul redenumit fiind astfel debannat ulterior
- AU DREPTUL sa deschida topicuri in aria ANUNTURI doar membrii cu vechime de 1 an de la inregistrare și un minim de 50 posturi, exceptand cu aprobarea anterioara a unui moderator/admin.
- este permis up/repunere in atentie la minim "7 zile", dar sunt permise adaugarea de noi informatii pertinente in orice moment la cererea celor interesati. Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu "warning". Daca fapta se repeta, topicul se inchide, utilizatorul primeste BAN direct.
- "up la 7 zile" inseamna ca puteti aduce in actualitate topicul la 7 zile de la ultimul post din topic, NU de la ultimul post al persoanei care a deschis topicul.
- incalcarea regulii de "up la 7 zile" presupune o REDUCERE a pretului de minim 5% din valoarea initiala a produsului pentru masini si de minim 10% pentru alte produse.
- cine nu da "up" in maxim 45 de zile la oricare din topicuri se va presupune din oficiu ca acel/e topicuri nu mai prezinta interes pentru persoana care l-a/le-a deschis, astfel ca se va lua masura stergerii topicului pentru degajarea ariei respective cu posibilitatea repunerii in actualitate la cerere expresa a initiatorului.
- produsele vandute trebuie sa apartina aceluia care a deschis topicul. Ca exceptie de la regula se poate apela inainte la un moderator/admin pentru a putea deschide un topic in numele altei persoane.(se accepta in genul celora de la cumparari)
- nu e permisa deschiderea a mai mult de 4 topicuri pe aria anunturi, din care 3 maximum la vanzari si unul la cumparari sau/prestari servicii. Exceptie de la regula o fac donatiile care sunt permise in numar nelimitat.
- cand un user depaseste limita de 4 anunturi si doreste sa deschida unul nou, atunci este obligatoriu necesar sa anunte un moderator/admin pentru a-i inchide unul din anunturile existente, inainte de a deschide noul anunt.
- anunturile finalizate(bunuri vandute/cumparate) trebuie anuntate sa fie inchise, altfel dispare oricum topicul la 45 de zile de inactivitate.
- daca topicul e sters automat, pentru repunere in actualitate trebuie apelat la un mod/admin, intrucat cu ocazia stergerii topicul se muta automat in aria de "Arhiva ".
- pentru vanzarea unor produse care nu corespund descrierii, in urma analizarii aspectelor semnalate de catre cumparatori, daca se dovedeste ca vanzatorii au indus in eroare (voit) cumparatorii, vor fi bannati (vanzatorii) fara preaviz si stergerea intregii activitati(topicuri si posturi). passatforum.ro nu este responsabil pentru nicio vanzare neonorata. Deasemenea nu suntem responsabili pentru niciun produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.
- sunt interzise vanzarile de produse furate, ilegale, contrafacute sau piratate.
- titlurile trebuie sa nu contina expresii de genul "Accept cea mai buna oferta" sau "de vanzare diverse piese, sunati pentru preturi". Anunturile fara pret, incerte, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, pentru o mai buna transparenta.
- sunt interzise vanzarile care presupun forme de licitatie legala/ ilegala sau cu bonuri de valoare care presupun adjudecarea bunului in urma unei tombole la finalul vanzarii bonurilor de valoare.
- continutul topicului va trebui sa contina OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv legata de (in)existenta garantiei, daca sint defecte vizibile, daca este functionabil in parametrii producatorului, etc.
- cand un user scoate la vanzare produse similare este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie vandute prin deschiderea unui singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinand unui singur user cat si faptul ca se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. In incercarea postarii unui anunt in mai multe subarii va veti trezi cu topicurile similare sterse. In caz de abuz, se vor inchide si topicurile ramase.
- Sub nicio forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin ori calitativ mai bun in alta parte. Este responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret - nu a membrilor forumului. Membrii trebuie sa-si vanda produsele intr-un loc propice vanzarii, fara a exista persoane rau intentionate in a le afecta vanzarile.
- produsele cumparate de pe passatforum.ro, nu se pot revinde decat maxim cu aceelasi pret cu care au fost cumparate, daca nu s-a adus nicio imbunatatire acestora
- anunturile pot fi reclamate prin reclamarea postului al carui obiect il are reclamatia ori anuntarea unui moderator/admin.
- membrii care platesc o cotizatie dedicata pentru aria de anunturi pot posta mai multe vanzari si pot da up mai devreme. Cotizatia e valabila pentru fiecare topic si e lunara si e folosita in beneficiul general. Cuantumul ei este stabilit de initiatorii anunturilor impreuna cu administratorii.
- membrii care fac reduceri speciale pentru membrii forumului de minim 10% au dreptul la up zilnic, dar numai pe durata reducerilor. Reducerile trebuie sa aiba un suport real, adica pretul bunurilor vandute cu reducere pentru membri sa nu aiba preturi identice cu preturi existente pe alte situri. Adica sa nu existe bunul vandut de aceeasi persoana pe 2 situri(din care unul sa fie passatforum.ro) la acelasi pret, dar pe passatforum.ro sa scrie mare reducere 10% si asta sa dea dreptul vanzatorului la un "up" zilnic cu toate ca pretul e identic ca in alte parti fara reducere. Incalcarea regulei = warning si stergere topic.
- e interzis raspunsul privitor la pretul produsului de genul "Ai PM". Vanzarea publica presupune transparenta. Exceptie de la regula o face vanzarea en-gross unde vanzatorul poate negocia cu cumparatorul in particular.
-regulile pentru numarul de topicuri deja deschise se aplica incepand din acest moment prin aceia ca oricare uilizator cu 4 sau mai multe topicuri deja deschise nu mai poate deschide alte noi topicuri decat prin solicitarea inchiderii a unor din cele deja existente pana la reducerea numarului de 2 topicuri existente in ariile de vanzari.
- inchiderea unui topic in aria de anunturi precede mutarea automata a acestuia in aria de arhiva pentru aerisirea ariei.
- utilizatorii care vor sa vanda produse/le au deja expuse in aria de vanzari nu au dreptul sa intervina pe alte topicuri prin ofertarea produselor lor persoanelor interesate. o pot face in schimb prin mesaj privat adresat persoanei interesate, altfel se primeste warning.
- pentru alte probleme trimiteti PM(mesaj privat) echipei administrative.

NU MOTIVATI CA NU ATI FOST ANUNTATI DE NOUL REGULAMENT!!! UTILIZATORII DEJA EXSITENTI AU PRIMIT INSTIINTARE DIRECTA, IAR CEI

NOI AU OBLIGATIA SA ISI INSUSEASCA REGULAMENTUL LA INREGISTRARE PENTRU CA PRIMESC LINK PRIN PRIMUL MESAJ PRIVAT DUPA ACTIVAREA CONTULUI !!!
See more
See less

Anunturi vanzari, cumparari, servicii

Collapse

Forumuri Topics Posturi Ultimul Post
Topics: 85 Posturi: 1.628
85 1.628
Sub-Forums:
Donatii (60/540)
Topics: 75 Posturi: 307
75 307
davidut5
Cumpar set pistoane 1.8 90hp
postat de davidut5
Sub-Forums:
Topics: 23 Posturi: 588
23 588
Sub-Forums:
Working...
X