Anunț

Collapse
1 din 2 < >

Regulamentul ANUNTURI

- Numele utilizatorilor nu trebuie sa aiba continut vadit de reclama(gen Ventureshield, TCM, revo, polish, piese, oferta etc.). La inregistrare aceste usere vor fi bannate, iar utilizatorilor li se va cere un nick name fara continut de reclama pe care sa il adopte pentru userul tocmai creat, userul redenumit fiind astfel debannat ulterior
- AU DREPTUL sa deschida topicuri in aria ANUNTURI doar membrii cu vechime de 1 an de la inregistrare și un minim de 50 posturi, exceptand cu aprobarea anterioara a unui moderator/admin.
- este permis up/repunere in atentie la minim "7 zile", dar sunt permise adaugarea de noi informatii pertinente in orice moment la cererea celor interesati. Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu "warning". Daca fapta se repeta, topicul se inchide, utilizatorul primeste BAN direct.
- "up la 7 zile" inseamna ca puteti aduce in actualitate topicul la 7 zile de la ultimul post din topic, NU de la ultimul post al persoanei care a deschis topicul.
- incalcarea regulii de "up la 7 zile" presupune o REDUCERE a pretului de minim 5% din valoarea initiala a produsului pentru masini si de minim 10% pentru alte produse.
- cine nu da "up" in maxim 45 de zile la oricare din topicuri se va presupune din oficiu ca acel/e topicuri nu mai prezinta interes pentru persoana care l-a/le-a deschis, astfel ca se va lua masura stergerii topicului pentru degajarea ariei respective cu posibilitatea repunerii in actualitate la cerere expresa a initiatorului.
- produsele vandute trebuie sa apartina aceluia care a deschis topicul. Ca exceptie de la regula se poate apela inainte la un moderator/admin pentru a putea deschide un topic in numele altei persoane.(se accepta in genul celora de la cumparari)
- nu e permisa deschiderea a mai mult de 4 topicuri pe aria anunturi, din care 3 maximum la vanzari si unul la cumparari sau/prestari servicii. Exceptie de la regula o fac donatiile care sunt permise in numar nelimitat.
- cand un user depaseste limita de 4 anunturi si doreste sa deschida unul nou, atunci este obligatoriu necesar sa anunte un moderator/admin pentru a-i inchide unul din anunturile existente, inainte de a deschide noul anunt.
- anunturile finalizate(bunuri vandute/cumparate) trebuie anuntate sa fie inchise, altfel dispare oricum topicul la 45 de zile de inactivitate.
- daca topicul e sters automat, pentru repunere in actualitate trebuie apelat la un mod/admin, intrucat cu ocazia stergerii topicul se muta automat in aria de "Arhiva ".
- pentru vanzarea unor produse care nu corespund descrierii, in urma analizarii aspectelor semnalate de catre cumparatori, daca se dovedeste ca vanzatorii au indus in eroare (voit) cumparatorii, vor fi bannati (vanzatorii) fara preaviz si stergerea intregii activitati(topicuri si posturi). passatforum.ro nu este responsabil pentru nicio vanzare neonorata. Deasemenea nu suntem responsabili pentru niciun produs promovat in acest forum si integritatea persoanei ce-l ofera.
- sunt interzise vanzarile de produse furate, ilegale, contrafacute sau piratate.
- titlurile trebuie sa nu contina expresii de genul "Accept cea mai buna oferta" sau "de vanzare diverse piese, sunati pentru preturi". Anunturile fara pret, incerte, generaliste sau confuze vor fi sterse fara preaviz, pentru o mai buna transparenta.
- sunt interzise vanzarile care presupun forme de licitatie legala/ ilegala sau cu bonuri de valoare care presupun adjudecarea bunului in urma unei tombole la finalul vanzarii bonurilor de valoare.
- continutul topicului va trebui sa contina OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv legata de (in)existenta garantiei, daca sint defecte vizibile, daca este functionabil in parametrii producatorului, etc.
- cand un user scoate la vanzare produse similare este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie vandute prin deschiderea unui singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinand unui singur user cat si faptul ca se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. In incercarea postarii unui anunt in mai multe subarii va veti trezi cu topicurile similare sterse. In caz de abuz, se vor inchide si topicurile ramase.
- Sub nicio forma, nimeni nu are dreptul de a raspunde unui mesaj sugerand ca respectivul produs poate fi gasit mai ieftin ori calitativ mai bun in alta parte. Este responsabilitatea cumparatorului sa caute cel mai bun pret - nu a membrilor forumului. Membrii trebuie sa-si vanda produsele intr-un loc propice vanzarii, fara a exista persoane rau intentionate in a le afecta vanzarile.
- produsele cumparate de pe passatforum.ro, nu se pot revinde decat maxim cu aceelasi pret cu care au fost cumparate, daca nu s-a adus nicio imbunatatire acestora
- anunturile pot fi reclamate prin reclamarea postului al carui obiect il are reclamatia ori anuntarea unui moderator/admin.
- membrii care platesc o cotizatie dedicata pentru aria de anunturi pot posta mai multe vanzari si pot da up mai devreme. Cotizatia e valabila pentru fiecare topic si e lunara si e folosita in beneficiul general. Cuantumul ei este stabilit de initiatorii anunturilor impreuna cu administratorii.
- membrii care fac reduceri speciale pentru membrii forumului de minim 10% au dreptul la up zilnic, dar numai pe durata reducerilor. Reducerile trebuie sa aiba un suport real, adica pretul bunurilor vandute cu reducere pentru membri sa nu aiba preturi identice cu preturi existente pe alte situri. Adica sa nu existe bunul vandut de aceeasi persoana pe 2 situri(din care unul sa fie passatforum.ro) la acelasi pret, dar pe passatforum.ro sa scrie mare reducere 10% si asta sa dea dreptul vanzatorului la un "up" zilnic cu toate ca pretul e identic ca in alte parti fara reducere. Incalcarea regulei = warning si stergere topic.
- e interzis raspunsul privitor la pretul produsului de genul "Ai PM". Vanzarea publica presupune transparenta. Exceptie de la regula o face vanzarea en-gross unde vanzatorul poate negocia cu cumparatorul in particular.
-regulile pentru numarul de topicuri deja deschise se aplica incepand din acest moment prin aceia ca oricare uilizator cu 4 sau mai multe topicuri deja deschise nu mai poate deschide alte noi topicuri decat prin solicitarea inchiderii a unor din cele deja existente pana la reducerea numarului de 2 topicuri existente in ariile de vanzari.
- inchiderea unui topic in aria de anunturi precede mutarea automata a acestuia in aria de arhiva pentru aerisirea ariei.
- utilizatorii care vor sa vanda produse/le au deja expuse in aria de vanzari nu au dreptul sa intervina pe alte topicuri prin ofertarea produselor lor persoanelor interesate. o pot face in schimb prin mesaj privat adresat persoanei interesate, altfel se primeste warning.
- pentru alte probleme trimiteti PM(mesaj privat) echipei administrative.

NU MOTIVATI CA NU ATI FOST ANUNTATI DE NOUL REGULAMENT!!! UTILIZATORII DEJA EXSITENTI AU PRIMIT INSTIINTARE DIRECTA, IAR CEI

NOI AU OBLIGATIA SA ISI INSUSEASCA REGULAMENTUL LA INREGISTRARE PENTRU CA PRIMESC LINK PRIN PRIMUL MESAJ PRIVAT DUPA ACTIVAREA CONTULUI !!!
2 din 2 < >

Regulamentul passatforum.ro

Bun venit in comunitatea passatforum.ro !

Inainte de a va incepe activitatea ca membru deplin, este important sa cunoasteti si sa respectati acest regulament. Absolut toate relatiile noastre pe acest forum se vor supune acestui regulament.

1. Cui se adreseaza acest regulament?

Acest regulament este creat pentru toti utilizatorii forumului, pentru a reglementa activitatea lor si pentru a-i proteja de orice forma de abuz.

Participarea la discutii este gratis si fara restrictii, in afara celor stabilite prin acest regulament. In momentul in care ati inceput sa postati pe forum, consideram ca ati fost de acord cu aceste reguli si va supuneti lor.

2. Respectati colegii si conducatorii forumului.

Prima conditie in orice relatie (chiar si una pe un forum online) o reprezinta RESPECTUL. Fata de ceilalti membri si fata de echipa administrativa. Nu sunt permise mesajele de batjocora la adresa unui alt utilizator, nu se permit comentarii rasiste/xenofobe etc.

Echipa administrativa are drepturi depline de administratie si responsabilitatea de a pastra aceasta comunitate la un nivel deosebit. Moderatorii si administratorii vor edita mesajele ce aduc ofensa, vor da avertizari sau vor interzice accesul in forum pe o perioada determinata sau pentru totdeauna membrilor care incalca acest regulament in mod grav.

Echipa de moderatori raspunde pentru fiecare actiune fata de administratorii acestui forum. Daca sunteti de parere ca vi s-a adus o nedreptate, trimiteti un mesaj privat administratorilor (Vicius_the_one sau F l o r i n ), in care sa va explicati situatia. Orice atac personal adresat unui moderator sau unui administrator va duce la interzicerea accesului pe forum pe termen nelimitat.

In momentul in care considerati ca un comentariu va aduce ofensa, contactati un moderator sau administratorii. NU replicati jignirilor in forum. Acest lucru va face parte din "flame war" si consecintele vor fi aceleasi ca si in cazul celui care a initiat atacul. Suntem siguri ca in timp vor aparea mici discutii, prin raportare discreta si discutii civilizate se pot insa rezolva.

Mesaje pe forum de genul "de ce mi s-a sters postul, unde s-a mutat postul .." nu sunt permise si vor fi sterse. Prin acceptarea termenilor si conditiilor de aici, acceptati de asemenea faptul ca aceasta comunitate este condusa de moderatori cu drept deplin de editare si stergere.

Mesajele care vor contine oferte sau produse ilegale, a caror comercializare sau prestare este interzisa de lege, sau confera caracter penal actiunii ce se desfasoara, vor fii sterse imediat, iar administratorii vor interzice accesul pe forum al utilizatorului, pentru o perioada de timp.

3. Postati mesaje de calitate, nu spam.

Comunitatea passatforum.ro isi doreste sa reuneasca persoane interesate de discutii tehnice de calitate. De aceea nu acceptam mesaje de tip sms, miRC, mess sau cu folosire defectuoasa a limbii romane scrise. Intelegem greseli de tastare sau mici scapari ortografice, nu toleram insa un stil de scris imposibil de receptionat si neatent.

Mesajele postate reprezinta cartea de vizita a membrilor nostri, toata lumea va poate judeca dupa acestea. Incercati sa oferiti o imagine pozitiva.

Mesajele fara valoare informativa (lol, , ditto etc.) vor fi sterse fara nici un preaviz. Mesajele jignitoare vor fi editate sau sterse complet.

4. Drepturi asupra continutului scris

Mesajele pe care le postati DEVIN PROPRIETATEA FORUMULUI IN MOMENTUL IN CARE LE-ATI POSTAT.

Asta inseamna: aveti drept de autor, in ideea ca FORUMUL nu le poate publica ALTUNDEVA fara permisiunea voastra. Odata ce au fost insa postate, mesajele vor fi gestionate de echipa administrativa dupa cum considera de cuviinta si vor devenii proprietatea passatforum.ro.

NU SE VOR STERGE MESAJELE IN EVENTUALITATEA PARASIRII FORUMULUI. Acestea vor ramane postate, singurul compromis fiind stergerea user-ului (la cererea sa) astfel incat sa se piarda orice legatura intre mesaje si el.

NU solicitati stergerea mesajelor in eventualitatea parasirii forumului. Odata ce v-ati inregistrat si postati, ati acceptat termenii acestia si nu se vor face compromisuri.

Intelegem ca nu puteti activa in forum 24/24. Suntem de asemenea constienti ca exista si vacante, probleme familiale etc. De aceea NU stergem conturi sau mesaje in momentul in care nu puteti fi activi. In clipa in care puteti sa continuati activitatea pe forum, trebuie doar sa va logati si veti regasi toate mesajele si setarile de forum.

5. Participarea in forum este benevola si se poate incheia cu acordul partilor, sau prin banare.

Banarea din forum nu este subiect de discutie si contestatie si survine atunci cand echipa de administrare considera ca participarea unui membru in comunitate este neavenita si nedorita.

Modul de acordare al WARNING-urilor.

-20% warning
-40% warning
-60% warning
-80% warning
-100% warning - BAN

Orice incercare de a trece de aceasta interdictie, de a "sparge" codurile de acces sau de a face rau comunitatii se va anunta organelor in masura, pentru a se lua masurile legale necesare.

6. Alte reguli

Semnatura: membrii forumului nostru pot posta semnatura si avatar, pentru a se distinge de altii. Semnatura poate contine maxim 3 randuri si cumprinde maxim 2 link-uri.

In orice moment administratorii isi rezerva dreptul de a modifica semnatura membrilor fara preaviz sau motivarea actiunilor.

Nu permitem promovarea unor surse XXX, warez, hack si altele similare.

NU se foloseste semnatura pentru a posta mesaje referitoare la alti membrii ai forumului. Daca aveti o problema personala cu un alt membru, rezolvati-o in privat (in afara forumului). Nu pe forum sau prin mesaje in semnatura.

Semnaturile care incalca regulamentul se vor edita si utilizatorul va fi avertizat. In caz de recidiva cel in cauza va pierde total dreptul de semnatura pe forum.

7. Rangul userilor:

Administrator
Comerciant
Gold Member (membru care a contribuit in mod deosebit)
Membru de onoare (membru respectat in mod deosebit )
Moderator
Moderator global

Just in... 0 Posturi
Membru Nou � dupa 20 posturi
Membru Level � dupa 50 posturi
Membru Level 2 - dupa 200 posturi
Membru Senior - dupa 1500 posturi

8. vanzari/cumparari/prestari servicii

Pe forumul nostru este interzisa punerea in vanzare si solicitarea de produse - piese, software, etc.- provenite din actiuni ilegale, supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special sau nu, aflate in vigoare.

Raspunderea pentru produse cat si pentru datele si informatiile din anunt, cade strict in sarcina vanzatorului. PassatForum.ro nu se asocieaza in nici un fel cu persoana vanzatorului, textul anuntului sau articolele care fac subiectul tranzactiilor si poate oricand pune la dispozitia organelor competente, la cererea acestora, toate datele despre contul folosit la postarea anuntului, in conditiile stipulate de lege.

-AU DREPTUL sa deschida topicuri in aria ANUNTURI doar membrii cu vechime de 1 an de la inregistrare și un minim de 50 posturi , exceptandu-le pe cele postate cu aprobarea anterioara a unui moderator/admin.
- pe aria vanzari/cumparari masini - se adauga numai autovehicule fabricate de V.A.G.
- pentru a aduce anuntul in actualitate, este permis un UP la 7 zile.
- pentru produsele oferite la vanzare, pretul este obligatoriu.
Regulamentul poate fi schimbat in decursul timpului pentru a se adresa tuturor nevoilor membrilor nostri. Verificati-l periodic pentru a-l cunoaste si a-l aplica.

Va adresez o rugaminte - daca gasiti ceva ce nu e postat unde trebuie, va rog trimiteti PM, cu explicatia de rigoare ...... gen, "postul trebuie sa fie la probleme mecanice" si eu ma ocup de el.

multumesc !
See more
See less

Cumparari masini

Collapse

doar masini

Forumuri Topics Posturi Ultimul Post
No forums found.
 •  
 • Filter
 • Ora
 • Show
 • New Topics
Clear All
new posts
There are no conversations in this channel.
 
 • Filter
 • Ora
 • Show
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
 •  
 • Filter
 • Ora
 • Show
 • Sort By
 • Order
Clear All
new posts
Topics Statistics Ultimul Post
Started by Ionut Patrascu, 11-03-2017, 15:34
11 responses
4.480 views
0 likes
Ultimul Post Alex-F1
postat de Alex-F1
 
Started by ovidiu28, 20-08-2015, 22:32
0 responses
4.075 views
0 likes
Ultimul Post amicull
postat de amicull
 
No topics found.
 • Filter
 • Ora
Clear All
Working...
X